Ga aan de slag als Allround Online Marketeer bij een toffe organisatie

  • Barneveld
  • 24/32 uur
Ik heb interesse

Reageer vandaag nog!

Dit kun je verwachten

  • Een salaris tussen de € 2550,- en € 3250,- bruto per maand op basis van jouw werkervaring
  • Naast een goed salaris, kun je rekenen op een leuke personeelskorting, feestjes (daar zijn we goed in, bereid je voor!) en kun je deelnemen aan het fietsplan.
  • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld van het bruto jaarsalaris
  • Een baan waarin jij veel verantwoordelijkheid mag nemen
  • Op de vrijdagmiddag eten we een broodjes kroket en we hebben regelmatige gezellige uitjes! 

Ons verlanglijstje

  • Twee jaar werkervaring in de online marketingwereld is een pré!
  • Een afgeronde mbo-opleiding in de richting Marketing
  • Jij kan zelfstandig en verantwoordelijk werken.

Vandentop Tuinhout groeit al jaren en groeien kan alleen met de juiste personen op de juist plek. Daarom zoeken wij voor verdere uitbreiding van ons marketing team een Allround Online Marketeer, die samen met het huidige team onze marketing in de volgende versnelling zet voor verdere groei.

Vanuit jouw rol als Allround Online Marketeer krijg je veel vrijheid voor creativiteit en groei binnen de kaders die de Digital Marketing Manager heeft gesteld. Jij krijgt de unieke kans om een nieuwe business unit samen met deze persoon (online) vorm te geven en volledig naar je toe te trekken. Je wordt daarbij het eerste aanspreekpunt voor je collega’s en zorgt er samen met onze digital agency voor dat we online gevonden worden door potentiële klanten, dat ze succesvol hun bestelling kunnen plaatsen en aan ons verbonden blijven. Zie het als ‘jouw winkel’; als dát geen gave en unieke uitdaging is!

Omdat jij je van A tot Z gaat inzetten voor ‘jouw winkel’, zoeken we een gedreven en leergierige duizendpoot die op de vele facetten van online marketing begrijpt hoe het ‘spelletje’ gespeeld wordt. We beseffen ons dat je als allround marketeer niet op al die facetten de beste kunt zijn, maar belangrijker vinden wij het wanneer je je kennis en creativiteit inzet om doelen te bereiken. Ervaring van minimaal twee jaar in de online marketingwereld is een pré. Verder is er alle ruimte om van jouw ervaren collega marketeers te leren om jezelf verder te ontwikkelen.

Ik heb interesse
Aan het werk bij

Zo ziet je dag eruit

08.00
Je begroet je collega’s, pakt een kop koffie en start de computer. Eerst check je even je planning, wat moest er vandaag ook al weer gebeuren? Als eerst staat het maken van nieuwe teksten voor de webshop op de planning!
10.30
Na het schrijven van de teksten pak je een bak koffie, hoppa dat ging lekker vlot! Nu je toch bezig bent, loop je even langs je collega, die heeft net de nieuwe productfoto's binnen. Hier kan jij zeker wat mee!
12.30
Lunchtijd! Het is vrijdag dus jouw broodje kroket ligt al op je te wachten. Lekker! Het is flink gezellig tijdens de lunch want alle collega's lunchen mee.
13.00
Na de lunch kruip je even achter de computer. Je gaat een aantal organische posts inplannen voor op het Facebook en Instagram account! Nu gaat alles zonder omkijken ook in het weekend online.
15.00
Met een verse kop thee in de hand, verwerk je de foto's die vanochtend door de fotograaf gemaakt zijn. Dit doe je door in Adobe Photoshop de laatste puntjes op de i te zetten, nu zijn ze helemaal klaar om online geplaatst te worden!
16.30
Je ziet in Adobe Magento dat door een wijziging van vorige maand de verkopen met 7% zijn gestegen! Je roept even je collega Chantal erbij om het te laten zien.
17.00
Je behandelt de laatste mailtjes uit de mailbox en maakt een to-do lijst voor maandag. Je dag zit erop! Op naar huis voor een welverdiend weekend.

Tijd voor een bakkie 

Plezier in je werk hebben is enorm belangrijk en dat zit bij ons wel goed! We zijn een hechte club, met een goede werksfeer en schuwen er niet voor om elkaar dagelijks uit te dagen onze service te verbeteren. In jouw rol als Allround Online Marketeer krijg je alle ruimte om jezelf, het team en ons bedrijf te laten groeien. We mogen graag pionieren; we willen niet de grootste zijn, wel de beste! Cliché, maar als we iets doen, doen we het goed! Een fantastische baan als Allround Online Marketeer ligt slechts één telefoontje van je verwijderd. Onder het genot van een kop koffie willen we je graag persoonlijk ontmoeten.

Kom werken bij het team van

Ik heb interesse

Vul dan hieronder je gegevens in. Wij nemen contact met je op om een afspraak maken.

WhatsApp met Bowine van

Ik wil nog meer weten

Heb je vragen, wil je meer weten of twijfel je of je geschikt bent? Stuur Bowine een WhatsApp op 06 26 84 86 55 of mail naar bowine@vandentop.nl.