Puzzelen met cijfers als Financieel Administratief Medewerker bij een toffe organisatie

 • Barneveld
 • Fulltime / Parttime
Ik heb interesse

Reageer vandaag nog!

Dit kun je verwachten

 • Een salaris tussen de € 2200,- en € 2900,- bruto per maand op basis van jouw werkervaring
 • Reiskostenvergoeding, pensioensregeling en personeelskorting
 • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld van het bruto jaarsalaris
 • Een baan waarin jij veel verantwoordelijkheid mag nemen
 • Op de vrijdagmiddag eten we een broodjes kroket en we hebben regelmatige gezellige uitjes! 

Ons verlanglijstje

 • Werkervaring als financieel medewerker
 • Een afgeronde mbo-opleiding in een administratieve richting
 • Jij werkt secuur, bent collegiaal en je houdt van puzzelen met cijfers! 

Jouw taken

Je zult op de afdeling administratie ondersteunen door onder andere de volgende werkzaamheden uit te voeren:

 • Facturatie voor zowel de zakelijke als particulier klanten
 • Controleren en verwerken van inkoopfacturen
 • Verwerken van het bankboek
 • Verwerken van de kasmutaties
 • Debiteurenbeheer

In 2008 zijn wij, Vandentop Tuinhout, begonnen met een kleine webwinkel in tuinhout en tuinafscheidingen en ondertussen onderdeel van de Vandentop Groep. Binnen de Vandentop Groep vallen onder meer Vandentop Tuinhout uit Barneveld, Van der Sijde Hout uit Strijen en Bakker de Houthandel uit Hoogkarspel. Vandentop is landelijk actief op het gebied van tuinhout, bouwhout, hout voor de GWW en houtproducten voor uiteenlopende klanten; van particulieren, tot aannemers en gemeenten. Nu 15 jaar later zijn we uitgegroeid tot de dé specialist in tuinhout met een webwinkel én prachtige showtuinen waar we onder andere tuinhout, schuttingen, vlonderplanken, gevelplanken en meer verkopen van hoge kwaliteit. Met een club gedreven collega’s in Barneveld, Strijen en Hoogkarspel garanderen we kwalitatieve producten en deskundig advies. 

Bij ons op de vloer heerst een familiegevoel. De meeste collega’s komen uit de directe omgeving en hebben dezelfde werkmentaliteit. De organisatie is open en dat geeft iedereen de kans mee te denken. Ondanks dat we veel in overleg doen, is er ook ruimte om eigen verantwoordelijkheid en vrijheid te pakken. We werken met een mooi product en hebben een hart voor wat we leveren! In de afgelopen jaren hebben we met de collega’s leuke uitjes gehad: zoals een rondvaart in Rotterdam, BBQ’en, een weekend Duitsland of karten over ons buitenterrein.

Ik heb interesse
Aan het werk bij

Zo ziet je dag eruit

08.00
Je begroet al je collega’s, pakt een kop koffie en start de computer. Jij telt allereerst de kassa en gaat daarna aan de slag met het matchen van inkooporders en crediteuren in Blue10. Een financieel softwareprogramma dat jij op je duimpje kent!
10.30
Tussendoor haal je nog een aantal keer een kop koffie om scherp te blijven. Nu je toch bezig bent, verwerk je alle zakelijke en particuliere facturen. Tussendoor belt een collega uit Strijen met een vraag over een factuur.
12.30
Lunchtijd! Het is vrijdag dus jouw broodje kroket ligt al op je te wachten. Lekker! Het is flink gezellig tijdens de lunch want iedereen luncht mee. De kantoorcollega’s en de collega’s van achter mengen samen.
13.00
Alle bonnen van de afgelopen week neem jij door en categoriseer je tussen zakelijk en particulier. Vervolgens verwerk je de afgehaalde bonnen in het systeem. Tussendoor belt een klant met een vraag over zijn factuur die jij met veel geduld beantwoordt.
15.00
Met een verse kop thee in de hand, verwerk je de betalingen die gedaan zijn via de webshop. Hiervoor gebruik je Exact. Ook Exact heeft geen geheimen voor jou. Dit is een puzzel want je moet de betaling weer aan de order matchen.
16.30
Terwijl je bezig bent met het downloaden en inlezen van de bankbetalingen, belt je collega van vestiging Strijen. Hij heeft een aantal vragen over een factuur. Je zoekt de factuur erbij en jullie nemen telefonisch de factuur door.
17.00
Ja behandelt de laatste mailtjes uit de mailbox, hierna zit je dag erop! Op naar huis voor een welverdiend weekend.

Tijd voor een bakkie 

Onze Teus gaat binnenkort starten op de planningsafdeling. Dat betekent dat zijn functie als financieel medewerker vrijkomt! Daarom zijn wij op zoek naar een gedreven, nauwkeurige en gezellige financieel expert die de werkzaamheden van Teus kan overnemen. Herken jij je in ons verlanglijstje? Dan komen we graag met je in contact. Laat ons zien dat je proactief bent en bel ons om je interesse kenbaar te maken. Uiteraard is het sturen van een WhatsApp of het onderstaande formulier ook mogelijk. Hopelijk spreken we je snel!  

Kom werken bij het team van

Ik heb interesse

Vul dan hieronder je gegevens in. Wij nemen contact met je op om een afspraak maken.

WhatsApp met Bowine van

Ik wil nog meer weten

Heb je vragen, wil je meer weten of twijfel je of je geschikt bent? Stuur Bowine een WhatsApp op 06 26 84 86 55 of mail naar bowine@vandentop.nl.