Een baan als Logistiek Medewerker bij een werkgever waar ruimte is voor gezelligheid

 • Barneveld
 • Fulltime / Parttime
Ik heb interesse

Reageer vandaag nog!

Dit kun je verwachten

 • Een salaris tussen de €2100,- en €2600,- bruto per maand op basis een fulltime werkweek en op basis van jouw leeftijd en werkervaring
 • Reiskostenvergoeding, pensioenregeling en personeelskorting
 • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld van het bruto jaarsalaris
 • Een eigen heftruck en fijne machines om mee te werken
 • Uitdagende baan met uitzicht op een vast dienstverband
 • Een flexibele baan waarin je veel klantcontact hebt en werkt met een mooi product
 • Gezelligheid tijdens uitjes en op de vrijdagmiddag tijdens de frituurmiddag!

Ons verlanglijstje

 • Je bent bereid om ééns in de maand op zaterdagochtend te werken
 • Jij bent fysiek sterk
 • Heftruckcertificaat is een pré. Heb je nog geen heftruckcertificaat? Geen enkel probleem, dan regelen wij die voor je!
 • Zelfstandig, stressbestendig en een echte aanpakker; dat bent jij!

In 2008 zijn wij, Vandentop Tuinhout, begonnen met een kleine webwinkel in tuinhout en tuinafscheidingen. Nu 15 jaar later zijn we uitgegroeid tot dé specialist in tuinhout met een webwinkel én een prachtige showtuin waar we onder andere tuinhout, schuttingen, vlonderplanken, gevelbekleding en nog veel meer verkopen van hoge kwaliteit. Met een club gedreven collega’s garanderen we kwalitatieve producten en deskundig advies. Onze experts staan klaar voor onze uiteenlopende klanten; van particulieren, tot aannemers en hoveniers.

Bij ons op de werkvloer heerst een familiegevoel en we hebben een hart voor wat we leveren! De meeste collega’s komen uit de directe omgeving en hebben dezelfde werkmentaliteit. De organisatie is open en dat geeft iedereen de kans om mee te denken. Ondanks we veel in overleg doen, is er ook ruimte om verantwoordelijkheid te pakken. We werken met een mooi product en goed gereedschap. Regelmatig hebben we uitjes: een weekend Duitsland, karten op onze zelfgemaakte kartbaan en natuurlijk de vrijdagmiddagborrels!

Ik heb interesse
Aan het werk bij

Zo ziet je dag eruit

07.45
Je komt aan op kantoor, parkeert de auto en pakt een bak koffie. De dag kan beginnen! Nadat de taken zijn verdeeld, ga ja aan het werk. Samen met je collega’s starten jullie met het klaarzetten van tien orders.
10.00
De orders die klaar zijn, zet je buiten neer zodat Herjan ze kan controleren en morgen in de vrachtwagen kan laden. Nu is het koffietijd! Op naar de kantine voor een warme bak koffie. Na de koffie ga je verder met de orders, nog zeven te gaan!
11.30
Een vaste klant komt langs om zijn bestelling op te halen. Hij geeft je de bon en jij haalt de juiste bestelling uit de stelling. Uiteraard help je de klant met inladen en beantwoord je kort nog wat vragen.
12.30
De tijd vliegt voorbij vandaag. In de kantine lunch je met alle collega’s en ondertussen kletsen jullie over het weekend wat voor de deur staat.
13.00
Net wanneer je verder wilt gaan met de laatste orders van de lijst, komt er een klant binnenlopen met een onverwachte order. Het is een spoedje! Jij laat alles uit je handen vallen en stelt de order samen. Samen met de klant, laadt je zijn kar in. Weer een blije klant!
14.00
In de kantine drink je nog even een kop koffie om op te warmen en na de koffie maak je de laatste orders af. Tussentijds belt een collega of je iets wilt klaarzetten. Uiteraard doe je dat!
16.00
De orders staan allemaal klaar, dus tijd om het terrein op te ruimen en de pakketten af te knopen. Tussentijds bel je nog met een klant die het niet redt om zijn bestelling op te halen voor sluitingstijd, dus zet je die buiten voor hem klaar.
17.00
Jouw werkdag zit erop! Alle collega’s verzamelen in de kantine voor de vrijdagmiddagborrel en wanneer jij aansluit is het al flink gezellig. Proost op het weekend!

Tijd voor een bakkie

Werken met plezier en een hart voor het product; dat is werken bij Vandentop Tuinhout. Samen met ons gedreven team, werken wij dag in dag uit met de mooiste producten. Je bent slechts een telefoontje verwijderd van deze toffe baan als logistiek medewerker. Onder het genot van een kop koffie maken we graag persoonlijk kennis. Wie weet ben jij binnenkort onderdeel van dit gedreven team en deze trotse organisatie. Kom jij binnenkort bij ons langs voor een kennismaking? Dan zorgen wij dat de koffie klaar staat.

Kom werken bij het team van

Ik heb interesse

Vul dan hieronder je gegevens in. Wij nemen contact met je op om een afspraak maken.

WhatsApp met Bowine van

Ik wil nog meer weten

Heb je vragen, wil je meer weten of twijfel je of je geschikt bent? Stuur Bowine een WhatsApp op 06 26 84 86 55 of mail naar bowine@vandentop.nl.