Gezocht: een enthousiaste Particuliere Verkoper met humor

 • Barneveld
 • Fulltime / Parttime
Ik heb interesse

Reageer vandaag nog!

Dit kun je verwachten

 • Een salaris tussen de €2400,- en €3500,- bruto per maand op basis van 32-45 uur en op basis van jouw leeftijd en werkervaring
 • Reiskostenvergoeding en natuurlijk een pensioensregeling
 • 25 vakantiedagen om bij te komen van jouw leuke werk, en 8% vakantiegeld van het bruto jaarsalaris om de vakantie nog leuker te maken 🙂
 • Veel afwisseling in werk en klanten
 •  Gezelligheid tijdens uitjes en op vrijdagmiddag frituren we tussen de middag en sluiten we af met een borrel!

Ons verlanglijstje

 • Wij kunnen jou alle kneepjes van het vak leren, als je maar een leuke babbel hebt
 • Jij staat AAN en bent communicatief vaardig
 • Eens in de zoveel tijd, werk jij op zaterdag. Uiteraard gaat dit in overleg
 • Je hebt veel motivatie en zin om te werken
 • Klantgericht, zelfstandig en een echte teamplayer; dat bent jij!

In 2008 zijn wij, Vandentop Tuinhout, begonnen met een kleine webwinkel in tuinhout en tuinafscheidingen. Nu 15 jaar later zijn we uitgegroeid tot dé specialist in tuinhout met een webwinkel én een prachtige showtuin waar we onder andere tuinhout, schuttingen, vlonderplanken, gevelbekleding en nog veel meer verkopen van hoge kwaliteit. Met een club gedreven collega’s garanderen we kwalitatieve producten en deskundig advies. Onze experts staan klaar voor onze uiteenlopende klanten; van particulieren, tot aannemers en hoveniers.

Bij ons op de werkvloer heerst een familiegevoel en we hebben een hart voor wat we leveren! De meeste collega’s komen uit de directe omgeving en hebben dezelfde werkmentaliteit. De organisatie is open en dat geeft iedereen de kans om mee te denken. Ondanks we veel in overleg doen, is er ook ruimte om verantwoordelijkheid te pakken. We werken met een mooi product en goed gereedschap. Regelmatig hebben we uitjes: een weekend Duitsland, karten op onze zelfgemaakte kartbaan en natuurlijk de vrijdagmiddagborrels!

Ik heb interesse
Aan het werk bij

Zo ziet je dag eruit

08.00
De dag wordt afgetrapt met een bak koffie op kantoor, ondertussen luister je naar de weekendplannen van je collega’s. Na de koffie neem je de mailbox door en beantwoord je een aantal praktische vragen van klanten.
09.00
Er staat een stel bij de balie. Het is een klant waarmee je een verkoopgesprek hebt voor een overkapping. Onder het genot van een bak koffie vraag je de wensen uit, neem je alles stap voor stap door en stel je een offerte op die de klant direct goedkeurt.
09.45
Leuk die klantafspraken! Je zwaait de klant uit en maakt de offerte officieel. Na de afspraak stel je in Exact nog een aantal offertes op, bel je met een monteur om een vraag te beantwoorden en verstuur je de offertes naar de klant.
11.30
Vlak voor de lunch word je gebeld door een klant. Hij heeft foto’s gestuurd van zijn tuin en wil advies. Je geeft hem advies, beantwoord zijn vragen en stelt de offerte op.
12.30
Lunchtijd! Het is vrijdag dus jouw broodje kroket ligt al op je te wachten. Lekker! Het is flink gezellig tijdens de lunch want iedereen luncht mee.
13.00
Na de lunch help je een klant in de winkel en geef je hem advies over rvs-schroeven. De klant loop tevreden de deur uit, daar doe je het voor! Het persoonlijk contact met de klant bevalt jou goed.
13.30
Vervolgens bereid je het adviesgesprek van zo dadelijk voor. Een klant heeft dit gesprek al ingepland via de website. Altijd fijn om goed voorbereid het gesprek in te gaan.
16.00
Het adviesgesprek verliep soepel. Je sluit je computer af, springt in de auto en rijdt nog even langs een klant. De klant wilde nog wat overleggen over de opgeleverde schutting. Aan de relatie bouwen staat centraal, dus rijd je langs. Daarna rijd je door naar huis: weekend!

Tijd voor een bakkie

Werken met plezier en een hart voor het product; dat is werken bij Vandentop Tuinhout. Samen met ons gedreven team, werken wij dag in dag uit met de mooiste producten. Je bent slechts een telefoontje verwijderd van deze toffe baan als Particuliere Verkoper. Onder het genot van een kop koffie maken we graag persoonlijk kennis. Wie weet ben jij binnenkort onderdeel van dit gedreven team en deze trotse organisatie. Kom jij binnenkort bij ons langs voor een kennismaking? Dan zorgen wij dat de koffie klaar staat.

Kom werken bij het team van

Ik heb interesse

Vul dan hieronder je gegevens in. Wij nemen contact met je op om een afspraak maken.

WhatsApp met Bowine van

Ik wil nog meer weten

Heb je vragen, wil je meer weten of twijfel je of je geschikt bent? Stuur Bowine een WhatsApp op 06 26 84 86 55 of mail naar bowine@vandentop.nl.