Allround Medewerker

32 - 45u
Barneveld

De functie

In de rol van allround medewerker ben je een veelzijdige en flexibele kracht binnen ons team. Je bent niet alleen actief in de werkplaats, waar je bezig bent met het repareren van producten en het op maat zagen van hout voor onze klanten, maar je bent ook betrokken bij het verzorgen van kleine bezorgingen in de buurt en het assisteren van afhaalklanten. Je staat onze klanten vriendelijk te woord, beantwoordt hun vragen en zorgt ervoor dat hun ervaring met ons bedrijf positief is. Je bent een waardevolle aanvulling op ons gezellige en hardwerkende team, waarin iedereen zich inzet om onze logistieke processen vlot te laten verlopen en onze werkomgeving schoon en georganiseerd te houden.

Wat ga je doen

 • Uitvoeren van diverse werkzaamheden in de werkplaats, zoals reparaties en zagen van hout op maat
 • Bezorgen van kleine bestellingen in de nabije omgeving
 • Laden, lossen en controleren van inkomende en uitgaande goederen
 • Veilig en efficiënt laden van vrachtwagens of andere transportmiddelen
 • Verlenen van vriendelijke klantenservice aan afhaalklanten en zorgen voor een tevreden ervaring

Wie wij zijn

In 2008 zijn wij, Vandentop Tuinhout, begonnen met een kleine webwinkel in tuinhout en tuinafscheidingen. Nu 15 jaar later zijn we uitgegroeid tot dé specialist in tuinhout met een webwinkel én een prachtige showtuin waar we onder andere tuinhout, schuttingen, vlonderplanken, gevelbekleding en nog veel meer verkopen van hoge kwaliteit. Met een club gedreven collega’s garanderen we kwalitatieve producten en deskundig advies. Onze experts staan klaar voor onze uiteenlopende klanten; van particulieren, tot aannemers en hoveniers.

Bij ons op de werkvloer heerst een familiegevoel en we hebben een hart voor wat we leveren! De meeste collega’s komen uit de directe omgeving en hebben dezelfde werkmentaliteit. De organisatie is open en dat geeft iedereen de kans om mee te denken. Ondanks we veel in overleg doen, is er ook ruimte om verantwoordelijkheid te pakken. We werken met een mooi product en goed gereedschap. Regelmatig hebben we uitjes: een weekend Duitsland, karten op onze zelfgemaakte kartbaan en natuurlijk de vrijdagmiddagborrels!

Wat bieden wij jou

Persoonlijke ontwikkeling

Als jij groeit, groeien wij ook. Je hebt bij ons altijd de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen binnen jouw rol, maar ook binnen de organisatie.

Secundair

We hanteren een reiskostenvergoeding en doen een goede bijdrage in jouw pensioensopbouw.

Personeelskorting

Jij bent onze grootste ambassadeur! Een gaaf project voor jezelf? Dan werk je natuurlijk met onze materialen. Je ontvangt een interessante korting.

Werksfeer en cultuur

We zijn harde werkers in een informele werkomgeving. We organiseren regelmatig leuke activiteiten en op de vrijdagmiddag frituren we altijd samen!

Zo ziet je dag er uit

 • 07:45Aan de slag!

  Je arriveert op het werk, parkeert je auto en begroet je collega's met een bak koffie. Na de takenverdeling begin je met je werkzaamheden. Samen met je collega's start je met het voorbereiden van materialen voor reparaties en het op maat zagen van producten voor klanten.
 • 10:00Bestellingen klaarzetten voor bezorging

  De bestellingen die klaar zijn voor bezorging, worden gereedgemaakt en buiten neergezet om mee te gaan met de vrachtwagen.
 • 11:30Afhaalklanten helpen

  Een vaste klant komt langs om zijn bestelling op te halen. Je assisteert hem bij het het picken zijn bestelling en helpt hem met inladen. Tussendoor beantwoord je zijn vragen.
 • 12:30Lunch!

  Samen met je collega's geniet je van de lunch in de kantine en bespreek je de plannen voor het weekend.
 • 13:00Spoedklus en bezorging

  Een klant heeft een spoedklus en heeft dringend hulp nodig. Je laat alles vallen en gaat aan de slag om de klus snel en efficiënt te klaren. De klant staat in Voorthuizen bij een project en komt hij een aantal planken tekort, dus jij zorgt dat je snel de auto in stapt om de planken extra te leveren.
 • 14:00Koffiepauze

  Je neemt even een momentje om op te warmen met een kop koffie in de kantine voordat je verdergaat met je taken. Tussendoor help je een collega met het klaarzetten van materialen voor een volgende klus.
 • 16:00Opruimen en voorbereiden voor de volgende werkdag

  Je ruimt de werkplaats op en zorgt ervoor dat alles netjes is voor na het weekend. Tussendoor bel je nog even met een klant die zijn bestelling niet op tijd kan ophalen, en zet je deze buiten het hek klaar voor hem.
 • 17:00Einde werkdag

  Je werkdag zit erop! Samen met je collega's verzamel je in de kantine voor de vrijdagmiddagborrel en sluit je de week gezellig af. Proost op het weekend!

De procedure

1

Sollicitatie & selectie

Je stuurt jouw sollicitatie naar ons op en we zullen op basis van alle sollicitaties een eerste selectie maken.

2

1e gesprek

We nodigen alle geschikte kandidaten uit voor een eerste gesprek, zodat we kennis kunnen maken met elkaar.

3

2e gesprek & voorstel

Met een selecte groep zal een tweede gesprek plaatsvinden, waarna er een voorstel wordt gedaan aan de meest geschikte kandidaat.

4

Tekenen contract

Wanneer we er met elkaar uit zijn gekomen, tekenen we de contracten en ben jij onze nieuwste collega!

Tijd voor een bakkie

Werken met plezier en een hart voor het product; dat is werken bij Vandentop Tuinhout. Samen met ons gedreven team, werken wij dag in dag uit met de mooiste producten. Je bent slechts een telefoontje verwijderd van deze toffe Vacature: Allround Medewerker. Onder het genot van een kop koffie maken we graag persoonlijk kennis. Wie weet ben jij binnenkort onderdeel van dit gedreven team en deze trotse organisatie.

Kom jij binnenkort bij ons langs voor een kennismaking? Dan zorgen wij dat de koffie klaar staat.

Enthousiast?

Denk jij dat deze functie jou op het lijf geschreven is? Solliciteer dan snel en we nemen contact met je op!