Coördinator inkoop en logistiek

36 - 45u
Barneveld

De functie

Als Coördinator inkoop en logistiek bij Vandentop Tuinhout ben je de spil in het web van onze operationele processen. Je bent verantwoordelijk voor het soepel verlopen van transportactiviteiten, het efficiënt plannen van productie en het beheren van inkooporders wereldwijd. Jouw rol is van belang voor het waarborgen van een naadloze doorstroming van materialen en producten, van inkoop tot levering aan onze gewaardeerde klanten. Deze uitdagende en veelzijdige functie biedt jou de vrijheid om je eigen invulling te geven en vereist een combinatie van organisatorische vaardigheden en nauwkeurigheid.

Wat ga je doen

 • Productieplanning: Je stelt gedetailleerde productieplanningen op voor verschillende locaties, inclusief sociale werkplaatsen. Hierbij zorg je ervoor dat alle productieprocessen efficiënt verlopen en voldoen aan de vraag van onze klanten.
 • Inkooporderbeheer: Het beheren en opvolgen van leverdatums van inkooporders is een cruciaal onderdeel van je functie. Je communiceert regelmatig met leveranciers, zowel lokaal als internationaal, om ervoor te zorgen dat alle materialen op tijd worden geleverd om de productie te ondersteunen.
 • Transportcoördinatie: Als Coördinator inkoop en logistiek ben je verantwoordelijk voor het coördineren van transportactiviteiten voor al onze vestigingen. Dit omvat het plannen van routes en het regelen van transportmiddelen om ervoor te zorgen dat materialen tijdig op de juiste plaats aankomen.
 • Orderplanning: Dagelijks ben je bezig met de orderplanning voor de orderpickers. Je plant efficiënte routes en zorgt ervoor dat alle bestellingen tijdig worden verzameld en klaargemaakt voor verzending, om een snelle en nauwkeurige levering aan onze klanten te garanderen.
 • Administratieve taken: Naast je operationele taken zorg je voor een nauwkeurige administratieve afhandeling van alle inkoop gerelateerde activiteiten. Dit omvat het bijhouden van bestellingen en voorraadbeheer om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

Wie wij zijn

In 2008 zijn wij, Vandentop Tuinhout, begonnen met een kleine webwinkel in tuinhout en tuinafscheidingen. Nu 15 jaar later zijn we uitgegroeid tot dé specialist in tuinhout met een webwinkel én een prachtige showtuin waar we onder andere tuinhout, schuttingen, vlonderplanken, gevelbekleding en nog veel meer verkopen van hoge kwaliteit. Met een club gedreven collega’s garanderen we kwalitatieve producten en deskundig advies. Onze experts staan klaar voor onze uiteenlopende klanten; van particulieren, tot aannemers en hoveniers.

Bij ons op de werkvloer heerst een familiegevoel en we hebben een hart voor wat we leveren! De meeste collega’s komen uit de directe omgeving en hebben dezelfde werkmentaliteit. De organisatie is open en dat geeft iedereen de kans om mee te denken. Ondanks we veel in overleg doen, is er ook ruimte om verantwoordelijkheid te pakken. We werken met een mooi product en goed gereedschap. Regelmatig hebben we uitjes: een weekend Duitsland, karten op onze zelfgemaakte kartbaan en natuurlijk de vrijdagmiddagborrels!

Wat bieden wij jou

Persoonlijke ontwikkeling

Als jij groeit, groeien wij ook. Je hebt bij ons altijd de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen binnen jouw rol, maar ook binnen de organisatie.

Secundair

We hanteren een reiskostenvergoeding en doen een goede bijdrage in jouw pensioensopbouw.

Personeelskorting

Jij bent onze grootste ambassadeur! Een gaaf project voor jezelf? Dan werk je natuurlijk met onze materialen. Je ontvangt een interessante korting.

Werksfeer en cultuur

We zijn harde werkers in een informele werkomgeving. We organiseren regelmatig leuke activiteiten en op de vrijdagmiddag frituren we altijd samen!

Zo ziet je dag er uit

 • 07:30Aankomst op kantoor en overleg

  Je begroet je collega's en loopt naar je bureau. Tijdens het overleg met het team bespreek je de prioriteiten voor de dag en verdeel je de taken onder de logistieke collega’s.
 • 09:00Productielocaties

  Je werkt aan gedetailleerde planningen voor verschillende productielocaties, waarbij je ook de leverdatums van inkooporders in de gaten houdt en zorgt voor een soepel verloop van alle processen.
 • 11:00Inkooporderbeheer

  Je communiceert met leveranciers om tijdige levering van materialen te garanderen en volgt nauwlettend de leverdatums van inkooporders op.
 • 12:30Lunchpauze

 • 13:00Transportcoördinatie

  Je plant routes en regelt transportmiddelen om ervoor te zorgen dat materialen tijdig op de juiste plaats aankomen.
 • 15:30Orderplanning

  Je plant efficiënte routes en bereidt bestellingen voor verzending voor, zodat deze planning voor de volgende dag kan worden verdeeld.
 • 16:30Rondje terrein

  Tijdens je rondje over het terrein neem je niet alleen de tijd om te controleren of alles in orde is, maar maak je ook even een praatje met de logistieke collega’s en vraagt hoe het met ze gaat.
 • 17:00Einde werkdag

  Na het afronden van de laatste taken van de dag, neem je even de tijd om je agenda voor morgen te bekijken en eventuele last-minute notities te maken die je morgenvroeg in het overleg wilt bespreken. Je sluit je computer af en bedankt je collega's voor hun inzet en wenst hun een fijne avond voordat je het kantoor verlaat en naar huis gaat.

De procedure

1

Sollicitatie & selectie

Je stuurt jouw sollicitatie naar ons op en we zullen op basis van alle sollicitaties een eerste selectie maken.

2

1e gesprek

We nodigen alle geschikte kandidaten uit voor een eerste gesprek, zodat we kennis kunnen maken met elkaar.

3

2e gesprek & voorstel

Met een selecte groep zal een tweede gesprek plaatsvinden, waarna er een voorstel wordt gedaan aan de meest geschikte kandidaat.

4

Tekenen contract

Wanneer we er met elkaar uit zijn gekomen, tekenen we de contracten en ben jij onze nieuwste collega!

Tijd voor een bakkie

Werken met plezier en een hart voor het product; dat is werken bij Vandentop Tuinhout. Samen met ons gedreven team, werken wij dag in dag uit met de mooiste producten. Je bent slechts een telefoontje verwijderd van deze toffe Vacature: Coördinator inkoop en logistiek. Onder het genot van een kop koffie maken we graag persoonlijk kennis. Wie weet ben jij binnenkort onderdeel van dit gedreven team en deze trotse organisatie.

Kom jij binnenkort bij ons langs voor een kennismaking? Dan zorgen wij dat de koffie klaar staat.

Enthousiast?

Denk jij dat deze functie jou op het lijf geschreven is? Solliciteer dan snel en we nemen contact met je op!