E-commerce medewerker

32 - 40u
Barneveld

De functie

Als E-commerce Medewerker speel je een cruciale rol in het beheer en de optimalisatie van onze online webshop. Je bent verantwoordelijk voor het bijhouden van de productcatalogus, het analyseren van verkoopgegevens en het ondersteunen van marketingcampagnes. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het beheer van de social media. Verder is er alle ruimte om van jouw ervaren collega marketeers te leren om jezelf verder te ontwikkelen.

Wat ga je doen

 • Actueel houden en optimaliseren van het online productaanbod binnen de webshop
 • Optimaliseren van vindbaarheid met juiste content voor blogs, categorieën en producten
 • Enthousiasmeren, prikkelen en binden van onze doelgroep via social media
 • Bedenken en uitvoeren van effectieve marketing automation campagnes

Wie wij zijn

In 2008 zijn wij, Vandentop Tuinhout, begonnen met een kleine webwinkel in tuinhout en tuinafscheidingen. Nu 15 jaar later zijn we uitgegroeid tot dé specialist in tuinhout met een webwinkel én een prachtige showtuin waar we onder andere tuinhout, schuttingen, vlonderplanken, gevelbekleding en nog veel meer verkopen van hoge kwaliteit. Met een club gedreven collega’s garanderen we kwalitatieve producten en deskundig advies. Onze experts staan klaar voor onze uiteenlopende klanten; van particulieren, tot aannemers en hoveniers.

Bij ons op de werkvloer heerst een familiegevoel en we hebben een hart voor wat we leveren! De meeste collega’s komen uit de directe omgeving en hebben dezelfde werkmentaliteit. De organisatie is open en dat geeft iedereen de kans om mee te denken. Ondanks we veel in overleg doen, is er ook ruimte om verantwoordelijkheid te pakken. We werken met een mooi product en goed gereedschap. Regelmatig hebben we uitjes: een weekend Duitsland, karten op onze zelfgemaakte kartbaan en natuurlijk de vrijdagmiddagborrels!

Wat bieden wij jou

Persoonlijke ontwikkeling

Als jij groeit, groeien wij ook. Je hebt bij ons altijd de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen binnen jouw rol, maar ook binnen de organisatie.

Secundair

We hanteren een reiskostenvergoeding en doen een goede bijdrage in jouw pensioensopbouw.

Personeelskorting

Jij bent onze grootste ambassadeur! Een gaaf project voor jezelf? Dan werk je natuurlijk met onze materialen. Je ontvangt een interessante korting.

Werksfeer en cultuur

We zijn harde werkers in een informele werkomgeving. We organiseren regelmatig leuke activiteiten en op de vrijdagmiddag frituren we altijd samen!

Hoe je dag eruit ziet

 • 08:30Aan de slag!

  Je komt aan op kantoor, parkeert de auto en pakt een bak koffie of kop thee. De dag kan beginnen! Je bekijkt of je je sprint volledig hebt voorbereid, zo dadelijk hebben we met ons marketingteam namelijk de 2-wekelijke sprintmeeting.
 • 09:00Sprintmeeting

  Even koetjes en kalfjes voor we de dag samen beginnen. Daarna bespreken we samen welke taken er de afgelopen sprint zijn afgerond en wat er voor de komende sprint op de planning staat. Kort nemen we de resultaten door, zodat we weten of we op koers lopen.
 • 10:00Producten online plaatsen

  Er zijn wat nieuwe producten in het assortiment gekomen die online moeten worden geplaatst. Je bekijkt of er nieuwe teksten moeten worden geschreven en hanteert daarbij het zoekwoorden onderzoek. Je kijkt daarbij altijd door de ogen van de bezoeker; staat alle relevante informatie online?
 • 11:00Social Media posts

  Je pakt je contentkalender erbij en maakt een opzetje voor de posts die je op de planning hebt staan. Leuk, we hebben een winactie die je gaat promoten voor meer zichtbaarheid van ons merk. Je doet de opmaak van deze advertentie in Canva en de content bedenk je zelf.
 • 12:00Content prestaties

  Vorige week heb je wat geoptimaliseerde content geplaatst bij een bestaande productcategorie en je kunt hoe de prestaties daarvan zijn in Google Search Console.
 • 12:30Lunch

  Tijd voor wat ontspanning! Ga lekker een stukje lopen met een aantal collega's of bak je tosti in onze kantine.
 • 13:00SEO-meeting

  We hebben een digitaal overleg met onze agency die ondersteuning biedt op de organische vindbaarheid. Samen kijken we naar de resultaten van de inspanningen en krijgen we wat tips mee hoe we de vindbaarheid kunnen versterken. Interessante meeting altijd, hier haal jij veel inspiratie uit!
 • 14:30Marketing automation

  Samen met de marketing manager heb je een nieuwe campagne bedacht voor automatische nieuwsbrieven op basis van triggers. Jij gaat uitzoeken hoe we deze kunnen inrichten in onze marketing automation tooling zodat we onze klanten blijven binden aan ons merk.
 • 17:00Einde werkdag

  Een voldaan gevoel, je hebt veel werk verzet. Tijd om naar huis te gaan en lekker met vrienden af te spreken. Morgen weer een nieuwe dag en nieuwe uitdagingen!

De procedure

1

Sollicitatie & selectie

Je stuurt jouw sollicitatie naar ons op en we zullen op basis van alle sollicitaties een eerste selectie maken.

2

1e gesprek

We nodigen alle geschikte kandidaten uit voor een eerste gesprek, zodat we kennis kunnen maken met elkaar.

3

2e gesprek & voorstel

Met een selecte groep zal een tweede gesprek plaatsvinden, waarna er een voorstel wordt gedaan aan de meest geschikte kandidaat.

4

Tekenen contract

Wanneer we er met elkaar uit zijn gekomen, tekenen we de contracten en ben jij onze nieuwste collega!

Tijd voor een bakkie

Werken met plezier en een hart voor het product; dat is werken bij Vandentop Tuinhout. Samen met ons gedreven team, werken wij dag in dag uit met de mooiste producten. Je bent slechts een telefoontje verwijderd van deze toffe vacature. Onder het genot van een kop koffie maken we graag persoonlijk kennis. Wie weet ben jij binnenkort onderdeel van dit gedreven team en deze trotse organisatie.

Kom jij binnenkort bij ons langs voor een kennismaking? Dan zorgen wij dat de koffie klaar staat.

Enthousiast?

Denk jij dat deze functie jou op het lijf geschreven is? Solliciteer dan snel en we nemen contact met je op!