Logistiek Medewerker

32 - 45u
Barneveld

De functie

In ons team van logistieke medewerkers ben je een essentiële schakel in het soepele verloop van onze dagelijkse activiteiten. Jouw focus ligt op het klaarmaken van orders met tuinhout en aanverwante materialen die via onze webwinkel binnenkomen. Dit omvat het zorgvuldig verzamelen en voorbereiden van de bestellingen, evenals het laden en lossen van vrachtwagens die gereed zijn voor de bezorging van de volgende dag. Daarnaast ben je het vriendelijke gezicht dat onze afhaalklanten verwelkomt en assisteert bij het ophalen van hun bestellingen. Je staat hen te woord, beantwoordt vragen en zorgt ervoor dat ze met een glimlach vertrekken. Samen met je collega's draag je bij aan een georganiseerde en opgeruimde werkomgeving, waar efficiëntie en klanttevredenheid centraal staan.

Wat ga je doen

 • Laden, lossen en controleren van inkomende en uitgaande goederen
 • Verplaatsen van goederen naar de juiste locatie op het terrein of in de loods met behulp van een heftruck
 • Veilig en efficiënt laden van vrachtwagens of andere transportmiddelen
 • Verlenen van vriendelijke klantenservice aan afhaalklanten en zorgen voor een tevreden ervaring

Wie wij zijn

In 2008 zijn wij, Vandentop Tuinhout, begonnen met een kleine webwinkel in tuinhout en tuinafscheidingen. Nu 15 jaar later zijn we uitgegroeid tot dé specialist in tuinhout met een webwinkel én een prachtige showtuin waar we onder andere tuinhout, schuttingen, vlonderplanken, gevelbekleding en nog veel meer verkopen van hoge kwaliteit. Met een club gedreven collega’s garanderen we kwalitatieve producten en deskundig advies. Onze experts staan klaar voor onze uiteenlopende klanten; van particulieren, tot aannemers en hoveniers.

Bij ons op de werkvloer heerst een familiegevoel en we hebben een hart voor wat we leveren! De meeste collega’s komen uit de directe omgeving en hebben dezelfde werkmentaliteit. De organisatie is open en dat geeft iedereen de kans om mee te denken. Ondanks we veel in overleg doen, is er ook ruimte om verantwoordelijkheid te pakken. We werken met een mooi product en goed gereedschap. Regelmatig hebben we uitjes: een weekend Duitsland, karten op onze zelfgemaakte kartbaan en natuurlijk de vrijdagmiddagborrels!

Wat bieden wij jou

Persoonlijke ontwikkeling

Als jij groeit, groeien wij ook. Je hebt bij ons altijd de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen binnen jouw rol, maar ook binnen de organisatie.

Secundair

We hanteren een reiskostenvergoeding en doen een goede bijdrage in jouw pensioensopbouw.

Personeelskorting

Jij bent onze grootste ambassadeur! Een gaaf project voor jezelf? Dan werk je natuurlijk met onze materialen. Je ontvangt een interessante korting.

Werksfeer en cultuur

We zijn harde werkers in een informele werkomgeving. We organiseren regelmatig leuke activiteiten en op de vrijdagmiddag frituren we altijd samen!

Zo ziet je dag er uit

 • 07:45Aan de slag!

  Je komt aan op kantoor, parkeert de auto en pakt een bak koffie. De dag kan beginnen! Nadat de taken zijn verdeeld, ga ja aan het werk. Samen met je collega’s starten jullie met het klaarzetten van tien orders.
 • 10:00Vrachtwagens laden & lossen

  Je zorgt ervoor dat de klaargemaakte orders buiten worden geplaatst voor inspectie en om direct in de vrachtwagen te laden. Direct daarna komt de volgende vrachtwagen het terrein opgereden om te laden en lossen.
 • 11:30Bestelling uitleveren

  Een vaste klant komt langs om zijn bestelling op te halen. Hij geeft je de bon en jij haalt de juiste bestelling uit de stelling. Uiteraard help je de klant met inladen en beantwoord je kort nog wat vragen.
 • 12:30Lunch!

  De tijd vliegt voorbij vandaag. In de kantine lunch je met alle collega’s en ondertussen kletsen jullie over het weekend wat voor de deur staat.
 • 13:00Spoedorder

  Net wanneer je verder wilt gaan met de laatste orders van de lijst, komt er een klant binnenlopen met een onverwachte order. Het is een spoedje! Jij laat alles uit je handen vallen en stelt de order samen. Samen met de klant, laadt je zijn kar in. Weer een blije klant!
 • 14:00Kop koffie

  In de kantine drink je nog even een kop koffie om op te warmen en na de koffie maak je de laatste orders af. Tussentijds belt een collega of je iets wilt klaarzetten. Uiteraard doe je dat!
 • 16:00Bestellingen klaarzetten

  De orders staan allemaal klaar, dus tijd om het terrein op te ruimen en de pakketten af te knopen. Tussentijds bel je nog met een klant die het niet redt om zijn bestelling op te halen voor sluitingstijd, dus zet je die buiten voor hem klaar.
 • 17:00Einde werkdag

  Jouw werkdag zit erop! Alle collega’s verzamelen in de kantine voor de vrijdagmiddagborrel en wanneer jij aansluit is het al flink gezellig. Proost op het weekend!

De procedure

1

Sollicitatie & selectie

Je stuurt jouw sollicitatie naar ons op en we zullen op basis van alle sollicitaties een eerste selectie maken.

2

1e gesprek

We nodigen alle geschikte kandidaten uit voor een eerste gesprek, zodat we kennis kunnen maken met elkaar.

3

2e gesprek & voorstel

Met een selecte groep zal een tweede gesprek plaatsvinden, waarna er een voorstel wordt gedaan aan de meest geschikte kandidaat.

4

Tekenen contract

Wanneer we er met elkaar uit zijn gekomen, tekenen we de contracten en ben jij onze nieuwste collega!

Tijd voor een bakkie

Werken met plezier en een hart voor het product; dat is werken bij Vandentop Tuinhout. Samen met ons gedreven team, werken wij dag in dag uit met de mooiste producten. Je bent slechts een telefoontje verwijderd van deze toffe Vacature: Logistiek Medewerker. Onder het genot van een kop koffie maken we graag persoonlijk kennis. Wie weet ben jij binnenkort onderdeel van dit gedreven team en deze trotse organisatie.

Kom jij binnenkort bij ons langs voor een kennismaking? Dan zorgen wij dat de koffie klaar staat.

Enthousiast?

Denk jij dat deze functie jou op het lijf geschreven is? Solliciteer dan snel en we nemen contact met je op!