Vakantiewerk / bijbaantje

in overleg
Barneveld

De functie

Als vakantiekracht zorg je ervoor dat de bestellingen met tuinhout, schuttingen, tuindeuren, gevelbekleding of vlonderplanken die via onze webwinkel: vandentop.nl binnenkomen worden gepickt en klaargezet, zodat ze in de vrachtwagen geladen worden voor de bezorging van de volgende dag.

Ook komen er dagelijks zowel particuliere als zakelijke klanten langs om hun bestelling af te halen. Dit verschilt van ontzettend grote orders tot bijvoorbeeld een tuindeur of een aantal houten balken. In dat geval is het belangrijk dat het tuinhout, de schuttingen, tuindeuren of vlonders die besteld zijn snel met hen mee kunnen. Je staat hen dan ook netjes te woord en zorgt ervoor dat ze met een tevreden gevoel weer weg gaan.

Wat ga je doen?

Voor doordeweeks, de zaterdagochtenden en vakanties zoeken we een enthousiaste aanpakker voor het picken en klaarzetten van bestellingen van klanten. Onder je werkzaamheden vallen ook het ordelijk en netjes houden van het terrein. Daarnaast kun je helpen met het laden van de vrachtwagens. Heb je geen heftruckcertificaat? Geen probleem! Deze haal je via ons!

De werksfeer is gezellig en informeel. We houden van een grapje, maar zijn ook gemotiveerd om hard te werken. Voel jij je daarbij thuis? Dan horen we graag van je! Reageer via onderstaande button of stuur een appje!

Wie wij zijn

In 2008 zijn wij, Vandentop Tuinhout, begonnen met een kleine webwinkel in tuinhout en tuinafscheidingen. Nu 15 jaar later zijn we uitgegroeid tot dé specialist in tuinhout met een webwinkel én een prachtige showtuin waar we onder andere tuinhout, schuttingen, vlonderplanken, gevelbekleding en nog veel meer verkopen van hoge kwaliteit. Met een club gedreven collega’s garanderen we kwalitatieve producten en deskundig advies. Onze experts staan klaar voor onze uiteenlopende klanten; van particulieren, tot aannemers en hoveniers.

Bij ons op de werkvloer heerst een familiegevoel en we hebben een hart voor wat we leveren! De meeste collega’s komen uit de directe omgeving en hebben dezelfde werkmentaliteit. De organisatie is open en dat geeft iedereen de kans om mee te denken. Ondanks we veel in overleg doen, is er ook ruimte om verantwoordelijkheid te pakken. We werken met een mooi product en goed gereedschap. Regelmatig hebben we uitjes: een weekend Duitsland, karten op onze zelfgemaakte kartbaan en natuurlijk de vrijdagmiddagborrels!

Tijd voor een bakkie

Werken met plezier en een hart voor het product; dat is werken bij Vandentop Tuinhout. Samen met ons gedreven team, werken wij dag in dag uit met de mooiste producten. Je bent slechts een telefoontje verwijderd van deze toffe vacature. Onder het genot van een kop koffie maken we graag persoonlijk kennis. Wie weet ben jij binnenkort onderdeel van dit gedreven team en deze trotse organisatie.

Kom jij binnenkort bij ons langs voor een kennismaking? Dan zorgen wij dat de koffie klaar staat.

Enthousiast?

Denk jij dat deze functie jou op het lijf geschreven is? Solliciteer dan snel en we nemen contact met je op!