Zakelijke Verkoper bij een betrokken organisatie waar de klant centraal staat

 • Barneveld
 • Fulltime / Parttime
Ik heb interesse

Reageer vandaag nog!

Dit kun je verwachten

 • Een salaris tussen de €2400,- en €3500,- bruto per maand op basis van 36-45 uur en op basis van jouw leeftijd en werkervaring
 • Reiskostenvergoeding en natuurlijk een goede pensioenregeling
 • 25 vakantiedagen om bij te komen van jou leuke werk, en 8% vakantiegeld van jouw jaarsalaris, om de vakantie nog leuker te maken
 • Na een jaar een vast contract
 • Jij krijgt de kans om mee te bouwen aan de ontwikkeling en groei van de zakelijke markt
 • Relatie bouwen met de klant en collega’s staat centraal
 •  Gezelligheid tijdens uitjes en vrijdag tussen de middag frituren we met z’n allen en beginnen we het weekend met een borrel!

Ons verlanglijstje

 • Jij hebt commerciële werkervaring
 • Jij bent handig met computers, dan leer je ons CRM-pakket vanzelf
 • Je bent bereid om, mocht het nodig zijn, op zaterdagochtend te werken
 • Jij bent communicatief vaardig en hebt een leuke babbel
 • Klantgericht, zelfstandig en een echte teamplayer; dat ben jij!

In 2008 zijn wij, Vandentop Tuinhout, begonnen met een kleine webwinkel in tuinhout en tuinafscheidingen. Nu 15 jaar later zijn we uitgegroeid tot dé specialist in tuinhout met een webwinkel én een prachtige showtuin waar we onder andere tuinhout, schuttingen, vlonderplanken, gevelbekleding en nog veel meer verkopen van hoge kwaliteit. Met een club gedreven collega’s garanderen we kwalitatieve producten en deskundig advies. Onze experts staan klaar voor onze uiteenlopende klanten; van particulieren, tot aannemers en hoveniers.

Bij ons op de werkvloer heerst een familiegevoel en we hebben een hart voor wat we leveren! De meeste collega’s komen uit de directe omgeving en hebben dezelfde werkmentaliteit. De organisatie is open en dat geeft iedereen de kans om mee te denken. Ondanks we veel in overleg doen, is er ook ruimte om verantwoordelijkheid te pakken. We werken met een mooi product en goed gereedschap. Regelmatig hebben we uitjes: een weekend Duitsland, karten op onze zelfgemaakte kartbaan en natuurlijk de vrijdagmiddagborrels!

Ik heb interesse
Aan het werk bij

Zo ziet je dag eruit

08.00
Een nieuwe dag! Je begint met een bak koffie op kantoor, en bespreekt de weekendplannen met je collega's. Na de koffie neem je de mailbox door en beantwoord je een aantal praktische vragen van zakelijke klanten.
09.00
Iets voor negen meldt jouw afspraak zich. Het is een hovenier, een leuke vaste klant van jou. Je hebt met hem een verkoopgesprek voor een tuinhuis. Onder het genot van een bak koffie vraag je de wensen van zijn klant uit en stel je een offerte op. Deze hovenier weet precies waar hij het over heeft, dat is prettig! Hij geeft ook direct akkoord op de offerte.
09.45
Leuk die klantafspraken! Je zwaait de hem uit en maakt de offerte officieel. Na de afspraak stel je in Exact nog een aantal offertes op, bel je met een monteur om een vraag te beantwoorden en verstuur je de offertes naar de klant.
11.30
Vlak voor de lunch word je gebeld door een klant. Hij heeft foto’s gestuurd van een project waar hij nu mee bezig is en wil advies. Je geeft hem wat advies en beantwoord zijn vragen.
12.30
Lunchtijd! Het is vrijdag dus jouw broodje kroket ligt al op je te wachten. Lekker! Het is flink gezellig tijdens de lunch want iedereen luncht mee.
13.00
Na de lunch staat er een Timmerman aan de balie. Hij is snel opzoek naar een specifiek soort hout. Jij zorgt dat hij goed geholpen wordt en de klant loop tevreden de deur uit, daar doe je het voor! Het leuke aan de zakelijke klanten vind jij het bouwen aan de relatie!
13.30
Vervolgens bereid je het adviesgesprek van zo dadelijk voor. Een klant heeft dit gesprek ingepland via de website. Altijd fijn om goed voorbereid het gesprek in te gaan.
16.00
Het adviesgesprek verliep soepel. Je sluit je computer af, springt in de auto en rijdt nog even langs een hovenier die nu bezig is met het plaatsen van een schutting. De klant wil nog wat overleggen over de opgeleverde schutting. Aan de relatie bouwen staat centraal, dus rijd je langs. Daarna rijd je door naar huis: weekend!

Tijd voor een bakkie

Wil jij een bijdrage leveren aan tevreden klanten die onze unieke en mooie producten afnemen? Dat kan, want als Zakelijke Verkoper adviseer jij  klanten en neem je hen mee in het aankoopproces. Jouw technische inzicht, luisterend oor en brede glimlach komen hierbij goed van pas! In deze functie krijg je veel vrijheid en kan jij taken oppakken die jij leuk vindt. Word jij onze nieuwe collega? Neem contact op via WhatsApp of het onderstaande formulier. We kijken uit naar je reactie!

Kom werken bij het team van

Ik heb interesse

Vul dan hieronder je gegevens in. Wij nemen contact met je op om een afspraak maken.

WhatsApp met Bowine van

Ik wil nog meer weten

Heb je vragen, wil je meer weten of twijfel je of je geschikt bent? Stuur Bowine een WhatsApp op 06 26 84 86 55 of mail naar bowine@vandentop.nl.